Anti-Spam Politikánk

CameraLux nulla spam-tolerancia - NEM fogadjuk el SPAM!

A küldő minden forgalmat a kéretlen /spam e-Mail eredményezi, a megszüntetés, a számla, valamint az alapok szerzett elvész.

MI AZ A SPAM?

Bármilyen formában kéretlen reklám e-mailen keresztül, hírcsoportok, IRC hozzászólás, és/vagy azonnali üzenetküldő kliens. A SPAM elleni panasz, hogy van ok az azonnali felmondás. Ez egy nagyon komoly dolog. NEM küld e-mailt, hogy bárki, aki nem tett ellenőrizhető információkérés.

Milyen típusú reklám LEVÉLSZEMÉTNEK?

  • Bármely nem ellenőrizhető, nem opt-in e-mailezés. Tömeges e - (e-mailben reklám, hogy a felsorolt személyek egy e-mail címre vezető lista). Reklám a tömeges e-mail szolgáltatások (cégek, akik elküldi e-mailben reklám, hogy a felsorolt személyek egy e-mail címre vezető lista) alapján lesz fiók azonnali megszüntetését.
  • Hírcsoport Kiküldetés. Kiküldetés kereskedelmi üzenetek a spam panasz a hírcsoport moderátorok alapján lesz fiók azonnali megszüntetését.
  • IRC / IM / ICQ Költségtérítést, kéretlen üzenetek bármilyen média, beleértve a chat szobák, azonnali üzenet LEVÉLSZEMÉTNEK.

MINT FELELŐS TAGJA A CYBER KÖZÖSSÉGI EZ AZ OLDAL FENNTARTJA A SZIGORÚ HÁZIREND MEGTILTOTTA BÁRMILYEN HARMADIK FÉL KÜLDI EL A CÍMZETT BÁRMILYEN PROMÓCIÓS E-MAILEK NEVÉBEN A SITE - MEGBÍZÁSON ALAPUL. EZ AZT JELENTI, HOGY TÚLLÉPÜNK A PUSZTÁN TILTÓ SPAM. HOGY A DOLGOK MÉG EGYÉRTELMŰBB A MINDENKI, NE HAGYD, HOGY BÁRKI MÁST KÜLDJÖN E-MAILT A MI NEVÜNKBEN. SŐT, A HELYSZÍNEN IS CSAK ELKÜLDI E-MAILT SZEMÉLY, AKI REGISZTRÁLT AZ OLDALON. E KÉT POLITIKA, HOGY AZ ERŐS "ANTI-SPAM POLITIKA".

Hogyan működünk?

Minden esetben kapunk egy panasz kapcsán az egyik a közvetlen értékesítők/leányvállalatok és/vagy bármely más, harmadik féltől származó e-mailek küldése a nevünkben, a Visszaélés Csapat azonnal vizsgálatot indít.

Fontos, hogy megértsék, hogy a Visszaélés Csapat nyomoz minden egyes panaszt kapunk! Leányvállalatok/közvetlen értékesítők talált a Visszaélés Csapat támogatták ezt az oldalt e-mailben arcát megszüntetéséért/a számla velünk, illetve esetleges elvesztését bevételeit.

Szélsőséges esetben, a Jogi Osztály is részt vesz. Kérem, jelentkezzen e-Mail/Spam által kapott kapcsolatban ezt az oldalt: e-Mail : contato(at)www.cameralux.hu

Ha már e-mailben olyan, harmadik fél által, bármilyen kérdés, hogy csatlakozik-e ezt az oldalt, kérjük, jelezze e-Mail : contato(at)www.cameralux.hu, valamint a Visszaélés Csapat azonnali intézkedéseket. Kérjük, az panaszkodott-e-mail magát a panaszt, így a Visszaélés Csapat folytassa a nyomozást.