Általános információk

Ha bármilyen kérdése van a számla, jelszó, számlázási, vagy ha van egy technikai probléma, kérjük, látogasson el a Gyakran ismételt Kérdések support oldalt.

Új CameraLux?

Üdv CameraLux, a legjobb hely webkamerák! A CameraLux, meg lehet nézni az élő webkamerák, mely amatőr modellek igazi pornstars, pedig lehet beszélgetni is velük! Minden chat, videók élő (kivéve, ha úgy dönt, egy előre felvett műsor). Beszélgethet egy modell, vagy csak nézni őket végre egy privát műsor!

Az alábbiakban megtalálja a leggyakrabban feltett kérdések, megoldások közös CameraLux problémák. Kérjük, hogy lépjen kapcsolatba az élő ügyfélszolgálat a kérdésükre

Gyakran Ismételt Kérdések

Üdv CameraLux van GYIK. Már felsorolt, a válaszokat a leggyakrabban feltett kérdések. Ha nem talál megoldást problémájára, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal a gyors választ.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ügyfélszolgálat

Ha a kérdésére nem kapott választ, vagy ha van egy technikai probléma, az ügyfélszolgálati képviselői állnak rendelkezésre a nap 24 órájában, a hét 7 napján, az év 365 napján, hogy segítsen.

LÉPJEN KAPCSOLATBA AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATTAL

Számlázás Ügyfélszolgálat

Nálunk diszkrét számlázási ügyfeleink számára. Amennyiben úgy dönt, hogy hozzáférést bármely egyértelműen jelölve fizetett szolgáltatások számlázási nyilatkozat jelenik meg a következők egyikét:

  • Epoch.com*cameralux
  • SEGPAY*LUX
  • CCBILL.COM
  • Conteudo1u2wn3
  • WirecardLUX

Epoch A Számlázási Támogatást

Kérjük, látogasson el a http://www.epoch.com

SEGPAY a Számlázási Támogatást

Kérjük, látogasson el a https://cs.segpay.com/