Gold Shows

Want an extra special show on CameraLux? Check out our "GOLD SHOWS", and we promise you won't be disappointed. "GOLD SHOWS" are exclusive shows, created by cam models to show off their special talents. These are live shows, but the content is chosen by the models. You need tokens to participate. These "GOLD SHOWS" get really wild, you won't want to miss out!   

Nem, gold shows, még

Mi Az ARANY MŰSORT?

Egy "ARANY SHOW" egy prepaid show. A modell dönti el, mi lesz a műsor, meddig tart, illetve, hogy mennyi a tagok hozzá kell járulnia nézni. A modell kitűz egy célt száma "token" akarnak, mielőtt elindul a műsor, hogy meddig fog várni, hogy elérjük ezt a célt. A modell úgy dönt, hogy indul a show előtt a cél eléréséig, vagy úgy dönt, hogy megszünteti. Ha egy modell lemondja a műsor, minden tagja visszafizetésre kerül, a modell nem kap semmit.

A tartalom, az "ARANY SHOW" - döntött a modell. A nézők képesek beszélgetni egymás között, de a modellek nem chat nézők összpontosítanak nyilvánított egy szuper meleg XXX show. Ha egyszer elkezdődik a műsor, minden tag, aki fizetett kell venni, hogy egy exkluzív chat szobába, ahol a show lesz. Ön is hozzájárulhat több, mint a minimális mennyiségű zsetont, ha azt akarod, hogy gyorsabban indul. A nézők tudják, hogy jön-megy a műsor, egyszer fizettek, de a nézők is lehet fizetni, hogy csatlakozzon a térkép bármely pontján, ha egyszer elkezdődött. Visszatérítés kizárólag megadni, ha a modell lemondja a műsor, nem fejezi be a sorozatot, vagy egy kapcsolat probléma.