Goldshow fog növekedni a forgalom, hogy még több pénzt.

Arany Mutatni egy olyan eszköz áll rendelkezésre CAMERALUX a MODELLEK, amelyek a virtuális szobák. Át MODELLEK képes lesz arra, hogy befolyásolja a több felhasználók az oldalon keresztül videó, egyszerre. A művelet egyszerű. A MODELL segítségével az Arany Show eszköz lesz egy azonosító a virtuális szobában. A képre kattintva, a felhasználó tisztában van a MODELL javaslat, a részlet az előadás, mint a kezdési időpont, időtartam, kívánt értéket, majd minimális ajánlat.

Az ügyfelek adhat $50, $100, $1,000 + dollár segíteni alap a kedvenc lány / fiú webkamera. Cserébe kapnak egy kis részvényes a web cam modellezése. Arany Műsor egy crowdfunding, a felnőtt projektek.

Ügyfelek, akik érdeklődnek a kölcsönhatásban MODELL képes lesz arra, hogy ajánlatot (tiszteletben tartva a minimális előírt, feltéve, hogy a hitel a CAMERALUX számla). Ha a kívánt értéket elérte, az előadás megerősíti (meg lehet majd nézni a száma ajánlatot tett a real-time), az előre meghatározott időben. Ez egy álló rendszer.

Ha az összeg által kívánt MODELL nem éri el, míg a tervezett idő kezdete a bemutató, akkor automatikusan törlésre kerül, valamint a hitelek használt, a felhasználók által az ajánlattételi vissza az egyensúlyt a fiókot, majd a szokásos módon használható.

A rendezvény ideje alatt, ha van hiba a kapcsolatot a MODELL, illetve a felhasználók által okozott technikai probléma, hogy nem okozta a CAMERALUX platform, ha az előadás elkezdődött, a felhasznált kreditek nem visszatérítendő, vagy vissza. A hitel része lesz a MODELL számlatulajdonos a megfelelő virtuális szobában. Ha az a felhasználó, aki volt a kapcsolat megszakadt visszaállíthatja során a Modellek bemutatása, a kölcsönhatás lehet folytatni, amíg a korábban megállapított vége.

Egy típusú műsor prepaid a tagok által ahelyett, hogy fizet percenként.

Közben a gyűjtemény az Arany Mutatják, a felhasználó képes lesz arra, hogy szabadon tárcsát a MODELL. Miután a gyűjtemény véglegesítették, csak a felhasználók, akik hozzájárultak a minimális kvóta kölcsönhatásba léphet, majd tárcsázza a MODELL, a többiek meg le vannak zárva a kölcsönhatás.

  • Mit fogok csinálni: Szöveg jelenik meg a tetején a felhasználó chat, csábító őket, hogy vegyék be az ARANY Show teljesítmény. Ennek során megjelenik a preshow, valamint az, hogy a felhasználók kívül a teljesítmény, ha egyszer elindul.
  • ARANY Kért: A teljes összeg, amit akarsz összegyűjtöttük a felhasználók annak érdekében, hogy indítsa el a teljesítményt.
  • Minimum Buy-In: A kívánt összeget minden egyes felhasználó hozzájárul, hogy képes legyen látni a teljesítmény. Lehet, hogy az érték "0" CSAK, ha csinálsz egy nem kifejezetten a műsort. Ha minimális vásárlás értéke "0", mindenki a chat megtekinteni a teljesítmény, mint akkor marad a vendég chat.
  • Perc múlva megcsinálom: Ha a teljesítmény kezdődik, meddig tart a műsor utolsó. Egyszer egy műsor kérelmet el kell kezdeni, majd töltse ki a teljesítmény keresni bármely ARANY ígéretet tett felé, a show. Ha a show véget ér korán, az összes ARANYAT szerzett elvész.
  • Perc Cél: Ez az az idő, hogy megadhatja-e a vendég közönség jelölt ARANY, hogy elérje a kért ARANY összeg kezdődik az előadás. A műsor kezdődik, amikor az idő lejár, a cél eléréséig. Ha a célt nem éri el az ARANY visszatért a felhasználók számára.

Ha egy modell kezdődik egy ARANY show visszaszámlálás, ő/ő választja ki a következő határértékeket: mi lesz, ARANY mutatják, hány perc a show lesz, a minimális összeg minden tagnak hozzá kell járulnia, hogy lásd, mennyi ARANYAT akar, mielőtt elindul a műsor, milyen hosszú a modell várom, hogy elérjék a meghatározott célt, mielőtt ő/ő kezd, vagy otthagyja a show-t. Modellek dönthet úgy, hogy kezdődik a műsor bármikor, még akkor is, ha az időzítő nem fejeztem be, vagy ha ő/ő még nem érte el a célját. Ha a modell úgy dönt, hogy megszünteti a műsort anélkül, hogy kezdő, mind a tagok, visszatérítjük a pénzét, a modell nem kap semmit.

Ha a modell úgy dönt, hogy indul az ARANY mutatják, hogy a modell a tagok, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a minimális összeget kell venni, hogy egy privát csoportot. Még a műsor után kezdődik, tagjai talán még be bármikor kerül felszámításra, a teljes minimális összeget. A tagok láthatják, hogy beszéljünk egymással, ha úgy döntenek. Egyes oldalak lehetővé teszik tagok jönnek-mennek az Arany show, a védelmi funkció, ha megszakad. Egyes oldalak is visszatérítés a teljes jegy ára, ha egy modell, véget ér a show, a korai vagy megszakad.

ARANY műsor más, mint a többi típusú csoport azt mutatja, mert az előre fizetett kártyás, csupán egy adott mennyiségű idő. Más, mint a többi csoport mutatja, ARANY mutatja lehet egy olcsó lehetőség képest, hogy privát csevegések.